Low Death Run
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

COMUNITATEA S-A INCHIS. PA!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Distribuiţi  | 

Banc cu bula:))

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
Autor Mesaj
Small
Membru skill +3
Membru skill +3

Data de înscriere : 30/10/2009

Banc cu bula:)) Vide
MesajSubiect: Banc cu bula:))   Banc cu bula:)) Icon_minitimeLun Noi 02, 2009 9:03 am

Diriginta lui Bula il cheama pe taica-su la scoala. - Domnule Bula, nu stiu ce sa ma fac cu fiul domneavoastra! Nu chiuleste, dar si daca vine la scoala, tot degeaba vine! In clipa de fata e corigent la patru materii, deci din nou repetent! - Doamna diriginta, va multumesc pentru avertisment. Ajung acasa. si daca nu-l trezesc din bataie cu apa rece, sa nu-mi spuneti mie. - Domnule Bula, poate nu-i cea mai eficienta metoda, totusi! - Aveti dreptate, doamna! Lasati ca vad eu cum fac! Ajuns acasa, Bula-senior trece la atac: - Bulica tata, intoleste-te ca iesim in lume. Si-l duce pe Bula la sex-club. Mama, ce spectacol! Bulica avea ochii ca la rac: - Aoleu tata! Ce craci! Ce tate! Cine le-o f*te p-astea? - Premiantii, tata, premiantii !!!
Sus In jos

Banc cu bula:))

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum: Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Low Death Run :: Altele :: Amuzament -
Joc: Beleste ochii! ... la retusuri
creează un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente